Logg inn

X

KUNDESERVICE

Levering & frakt:

Alle pakker sendes med Postens Servicepakker som sikrer en rask og effektiv levering over hele landet. Når pakken er kommet frem til ditt utleveringssted vil du motta hentemelding på SMS. Normal frakttid er 2-5 dager, enkelte plasser i Nord-Norge kan det være noe lengre transporttid. Alle pakker sendes med sporing slik at du kan følge pakkens bevegelser på: www.posten.no. Utleveringsteder er normalt dagligvarebutikker i nærheten av deg som Coop, Rimi, Bunnpris, Meny med flere. Dette sikrer deg generøse åpningstider hos utleveringsstedet og gode parkeringsmuligheter. Vanlig frakt koster kr 119,-. Levering på dør er også mulig å velge som fraktalternativ i kassen og koster kun kr 139,- uansett vekt og størrelse. Vi gjør oppmerksom på at levering på dør ikke er mulig alle steder i Norge, men at dette kan sjekkes på: www.posten.no.

Kundeservice:

Skulle du lure på noe eller ha problemer så ta gjerne kontakt med vår kundeservice på mail: support@equester.no eller via kontaktskjema her.

Bytte & retur:

Angrerett 
For dine innkjøp gjelder en angrerett på 14 dager. I denne perioden har du en angrerett som innebærer at du har mulighet til å, uten noen forpliktelser fra din side og bortsett fra transportkostnadene, sende tilbake de varene du har mottatt. Du skal i så fall sende tilbake varene uskadede og ubrukte. Avgiftene er de samme uansett hvor mange varer du har kjøpt. Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via kontaktskjemaet. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp. Les også avsnittet om dine returrettigheter.

Betaling & sikkerhet:

Equester.no benytter seg av betalingssystemet Klarna Checkout. Dette er et system som gjør det enkelt for deg som kunde å betale. Første gang må du registrere deg med navn og adresse, og siden bruker du samme informasjon både hos oss og andre nettbutikker. På Klarna Checkout kan du betale med Visa/Mastercard, Faktura eller Delbetaling. Bedrifter har mulighet til å betale med Klarna Faktura. Dette velger man i kassen før man fullfører kjøp.


Vi tilbyr også betaling med bankoverføring. Da sendes ordre når betaling er motatt på konto: 1080 36 22456. 

Ved kjøp, eller henting av ordre, i butikk tilbyr vi betaling med kort gjennom iZettle kortterminal.